НОВИНИ ДНЯ: У Кремлі прокоментували можливість зустрічі Путіна із Шольцом чи Трампом  Навіщо до дерунів додавати лимонний сік: лайфгак, який зробить страву ідеальною  Паста з ковбасками та баклажанами: рецепт італійської страви  Зима знову скасовується? Якою буде погода у п’яти великих містах України 6 січня  Від морозу до 9 градусів тепла: якою буде погода на Водохреще в Україні  Прогноз погоди в Україні на 6 січня: чи одягатися тепліше в понеділок  На Водохреще прогнозують невеликий мокрий сніг та дощвсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
01.09.2021 886

«Ранок з Україною»: експерт розповів, як визначити якість доставки їжі та що робити з зіпсованим замовленням

Підгнилий салат та холодна піца – такі нині реалії доставки їжі. Послуга, що мала бути зручною, на ділі – розчаровує! У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик і Григорій Герман розповіли, що робити, якщо ви отримали зіпсоване замовлення.

EEFA58B3-D784-428C-8A05-D028128E7345_01.09.21

У часи карантину доставка стала повсякденним помічником для багатьох українців. Проте зі збільшення попиту якість послуги почала падати. Шеф-кухар Дмитро Руденко розповів, за якими критеріями слід оцінювати якість доставки їжі:

Перше – звернути увагу на вигляд кур’єра. Він має бути з захисною маскою та з рукавичками.

Друге – упаковка їжі – вона має бути цілісною та без пошкоджень.

Третє – температура. Гарячі страви повинні бути не нижче 45-ти градусів, допустимий мінімум – 40. Холодні ж страви – до 16 градусів, максимум – 18.

Четверте – вага страви. Вона має відповідати вказаній у замовленні, там же мають помічати допустимі відхилення.

«Якщо ви бачите, що пошкоджений пакунок, то відразу відмовляйтесь від замовлення і кажіть, що ви не приймаєте цю доставку! Ви можете поскаржитись у ресторан, де ви замовляли їжу, і вони мають привезти вам нове замовлення», – коментує шеф-кухар Дмитро Руденко в ефірі каналу «Україна».

А от якщо ви вже заплатили і лише потім помітили зіпсоване замовлення – сфотографуйте страву та зв'яжіться з адміністрацією ресторану. Адже репутація нині багато значить.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: експерт розповів, як визначити якість доставки їжі та що робити з зіпсованим замовленням 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
01.09.2021 886
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»