<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
02.09.2021 904

Співак Арсен Мірзоян мало не поплатився репутацією на зйомках серіалу «Люся Інтерн»

На зйомках 40-серійного серіалу «Люся Інтерн», який вийшов на каналі «Україна», Арсен Мірзоян довів до сліз знімальну групу та акторів. Ба більше, участь у проєкті ледь не коштувала співакові його репутації люблячого чоловіка.

612f365b4902a_dsc_5062_02.09.21

Глядачі каналу «Україна» вже побачили кілька серій ситкому «Люся Інтерн». Попереду ще багато кумедних історій, несподіваних сюрпризів і появи знаменитих гостей, серед яких буде співак Арсен Мірзоян.

«Я так обережно ставлюся до таких пропозицій, – зізнався Арсен Мірзоян в інтерв'ю для каналу «Україна», – але коли мені запропонували зіграти самого себе, я подумав: «Ну гаразд, нічого не потрібно вигадувати».

Однак зйомки в серіалі ледь не коштували співаку репутації, тому що країною поповзли чутки, що його застали в обіймах рудоволосої актриси!

Але Арсен Мірзоян тільки усміхнувся у відповідь, тому що це зовсім не те, про що одразу дехто подумав. До того ж його дружина, співачка Тоня Матвієнко, знає, що відбувалося на зйомках і хто така – ця рудоволоса актриса. Саме головна героїня серіалу «Люся Інтерн», яку грає Римма Зюбіна, має такий колір волосся.

«Мені було дуже комфортно і дуже легко, тим більше, що ми давно знайомі з Риммою Зюбіною», – сказав співак.

В останній знімальний день Арсен Мірзоян виконав свій хіт «А я лише хотів тебе привітати». Команда проєкту була настільки зворушена, що багато хто навіть розплакався. Цей момент Римма Зюбіна виклала у себе на сторінці. Оскільки на знімальному майданчику вже всі давно стали однією великою родиною, то нікому не хотілося розходитися. Тому вечір вийшов особливо теплим і незабутнім.

Дивіться 40-серійний серіал «Люся Інтерн» о 18:00 з понеділка по четвер на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Співак Арсен Мірзоян мало не поплатився репутацією на зйомках серіалу «Люся Інтерн» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
02.09.2021 904
Еще материалы раздела «Афіша»