<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Бізнес
Економіка
04.09.2021 633

Українські підземні сховища заповнені на 60%

Станом на 1 вересня в підземних сховищах (ПСГ) України накопичено понад 18 млрд кубометрів газу – це майже 60% від загальної місткості ПСГ, що відповідає середньому рівню наповненості газосховищ Європи.

Про це повідомляє пресслужба НАК "Нафтогазу України".

В українських ПСГ у режимі "митний склад" зберігається 3,3 млрд кубометрів газу, що належить іноземним трейдерам і приватним компаніям-резидентам.

До початку опалювального сезону Нафтогаз планує накопичити понад 19 млрд кубометрів газу в українських ПСГ.

"Цього обсягу буде достатньо для стабільного проведення опалювального сезону навіть за виникнення можливих додаткових потреб теплових електростанцій, які стикнулися з проблемою недостатніх запасів вугілля на складах", – йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українські підземні сховища заповнені на 60% 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
04.09.2021 633
Еще материалы раздела «Економіка»