<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні у неділю прогнозують дощі та грози, вдень до +32°  Правила військового обліку для 25-річних: що потрібно зробити і чи мають право вручити повістку  Мобілізація в Україні: Зеленський заявив про суттєві зрушення  Винищувачі F-16 скоро доправлять в Україну, - прем'єр Данії  Грози і спека: якою буде погода в Україні 2 червня  Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо Українивсі новини дня
Політика
Україна
04.09.2021 502

Окупанти почали ротацію передових підрозділів в ОРДЛО - розвідка

З початку вересня окупанти розпочали ротацію передових підрозділів у тимчасово непідконтрольних українській владі районах Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що командування збройних сил РФ продовжує нарощувати готовність до застосування оперативного угрупування своїх військ на тимчасово окупованих територіях Донеччини та Луганщини.

"З початку вересня окупанти розпочали ротацію передових підрозділів з’єднань та частин 1,2 АК. Для підвищення бойових можливостей було проведено: бойове злагодження рот у сформованих БТГр; тактичні навчання із коригування вогню артилерії з використанням БПЛА", - ідеться в повідомленні.

Також зазначається, що окупанти продовжують утримувати на передових позиціях значну кількість снайперських комплексів і ПТРК для провокування українських військовослужбовців.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти почали ротацію передових підрозділів в ОРДЛО - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
04.09.2021 502
Еще материалы раздела «Україна»