<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
04.09.2021 613

Кулеба розповів, коли Україна отримає американські Javelin

США поставлять Україні партію переносних протитанкових комплексів Javelin вже в цьому році.

Про це заявив в інтерв'ю РБК-Україна міністр закордонних справ Дмитро Кулеба .

"Уже в цьому році Україна отримає партію бронебійних систем Javelin", – заявив глава МЗС.

Кулебу запитували, чи можливе отримання Україною американських зенітно-ракетних комплексів Patriot, міністр прямої відповіді не дав.

"Не виключаю, що ми зможемо вийти на домовленості і по іншим видам оборонного летального і нелетального обладнання. Зі зрозумілих причин, деталі я розголошувати не можу. Ми очікуємо на візит міністра оборони США в Україні", – заявив він.

Кулеба також зазначив, що в Україну мають надійти американські інвестиції та технології через співпрацю Укроборонпрому з компаніями L3HARRIS, Day & Zimmerman, Global Ordnance.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба розповів, коли Україна отримає американські Javelin 5.00 5 1
Політика / Україна
04.09.2021 613
Еще материалы раздела «Україна»