НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Європа
06.09.2021 603

МН17: на суді виступили родичі загиблих

У нідерландському суді в справі про рейс МН17, який влітку 2014 року було збито над Донбасом, почалися виступи родичів загиблих пасажирів авіалайнера.

Про це повідомляє Укрінформ у понеділок, 6 вересня.

Сьогодні в суді виступили дев'ять родичів загиблих, завтра мають виступити ще вісім. Загалом слово в суді матимуть більше 90 родичів загиблих.

Першою в суді виступила нідерландка Ріа ван дер Стін, яка в катастрофі втратила батька і мачуху. Виступ вона почала російською та заявила, що родичі загиблих знають, хто винен у трагедії.

Ван дер Стін процитувала Олександра Солженіцина: "Вони говорять неправду. Ми знаємо, що вони збрехали, і вони знають, що ми знаємо, що вони не кажуть правду".

Як повідомляє Reuters, громадянка Австралії Ванесса Різк, яка втратила в авіакатастрофі батьків, назвала президента Росії Володимира Путіна і його уряд "політичним кошмаром, який привів до катастрофи".

Оценка материала:

5.00 / 1
МН17: на суді виступили родичі загиблих 5.00 5 1
Політика / Європа
06.09.2021 603
Еще материалы раздела «Європа»