<
НОВИНИ ДНЯ: "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусівсі новини дня
Бізнес
Економіка
07.09.2021 861

Населення у вересні почало продавати долари

За операціями населення з валютою у вересні відновилася чиста пропозиція іноземної валюти. Чистий продаж фізичними особами з початку місяця становив 30 млн доларів.

Про це написав голова Ради Національного банку України (НБУ) Богдан Данилишин.

Як зазначив Данилишин, співвідношення попиту та пропозиції іноземної валюти з боку клієнтів банків на міжбанківському ринку упродовж минулого тижня було близьким до збалансованого (із переважанням пропозиції у сегменті операцій спот та попиту у сегменті форвард).

Він нагадав, що чиста купівля Національним банком іноземної валюти за минулий тиждень становила 152 млн доларів, з початку року - 1,3 млрд доларів.

"В результаті здійснення урядом виплат за зовнішніми запозиченнями обсяг міжнародних резервів НБУ скоротився до 30,4 млрд доларів", - повідомив Данилишин.

Оценка материала:

5.00 / 1
Населення у вересні почало продавати долари 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
07.09.2021 861
Еще материалы раздела «Економіка»