<
НОВИНИ ДНЯ: Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбамивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.09.2021 491

«Без грошей я не залишилась»: Аліна Гросу зізналась, на що жила під час карантину

Суддя талант-шоу «Співають всі!», новий випуск якого глядачі каналу «Україна» побачать цієї суботи, 11 вересня, о 21:00, співачка GROSU розповіла, чим заробляла під час локдауну і як змінились її гонорари за останні кілька років.

Аліна Гросу – вже не тільки співачка, також вона активно знімається в кіно. Незважаючи на те, що пандемія сильно вдарила по фінансовому становищу артистів, дівчина змогла знайти спосіб, як заробляти і без концертів.

«Я не можу сказати, що була багатою, щоб стати біднішою, тому я не скаржуся на карантин, якщо він допомагає людям не захворіти. Звичайно, зіткнулася з проблемами: не було концертів, зате були кастинги в кіно, щоправда онлайн. Їх я проходила і знімалася по завершенню локдауну. Чого не вистачало, то це концертів, але був блогінг, реклама, мобільний контент, кліпи, які збирають перегляди, це теж приносить копійчину, тому зовсім без грошей я не залишилась», – розповіла GROSU в інтерв'ю каналу «Україна».

Більше того, за словами артистки, за останні кілька років гонорар за її виступ навіть збільшився.

«Коли артист стає більш медійним, коли у нього більше крутих пісень, коли якась пісня вистрілює, через ажіотаж і замовлення на концерти ціна збільшується. Це відбувається не спеціально, а закономірно – якщо є попит, то пропозиція стає трохи дорожчою», – зазначила суддя проєкту «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу. Два перші випуски шоу на каналі «Україна» вже подивились 5 687 515 глядачів, випуск, який глядачі побачили минулих вихідних став кращою програмою дня на українському ТБ.

Дивіться новий випуск грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 11 вересня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Без грошей я не залишилась»: Аліна Гросу зізналась, на що жила під час карантину 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.09.2021 491
Еще материалы раздела «Афіша»