<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
07.09.2021 845

Стало відомо, коли буде рішення про "жовту" зону в Україні

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) цього тижня розглядатиме переведення України до "жовтої" зони адаптивного карантину. Рішення очікується в четвер, 9 вересня.

Про це РБК-Україна повідомило джерело в Кабінеті Міністрів.

Відзначимо, згідно з обмеженням "жовтої зони" в Україні будуть дозволені масові заходи за участю не більше 1 особи на 4 квадратних метра площі будівлі або території.

Кінотеатри зможуть приймати відвідувачів з розрахунку не більше 50% зайнятих місць в залі, спортзал - не більше 1 особи на 10 квадратних метрів.

Крім того, для учнів будуть відкриті тільки ті школи, 80% персоналу яких отримали хоча б одне щеплення від COVID.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відомо, коли буде рішення про "жовту" зону в Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
07.09.2021 845
Еще материалы раздела «Україна»