<
НОВИНИ ДНЯ: Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкоювсі новини дня
Політика
Світ
08.09.2021 728

Туреччина та Азербайджан проводять морські військові навчання

Туреччина та Азербайджан проводять спільні навчання груп підводного нападу й оборони.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу Міноборони Азербайджану.

«На черговому етапі навчань спецпризначенці військово-морських сил... спільно виконали навчально-бойові завдання з планування операцій, знешкодження диверсійно-терористичної групи умовного противника і знищення його тимчасової бази», - повідомляє Міноборони Азербайджану.

Також на навчаннях з залученням катерів були успішно виконані завдання зі знищення цілей умовного противника.

Як повідомляв Укрінформ, у червні в Баку пройшли спільні тактичні навчання з бойовою стрільбою Збройних сил Туреччини та Азербайджану «Мустафа Кемаль Ататюрк-2021». Також на початку року країни проводили спільні військові навчання «Зима-2021».

Як відомо, з кінця минулого року підрозділ збройних сил Туреччини з пошуку та знешкодження вибухівки і боєприпасів почав розмінування території в Нагірному Карабасі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Туреччина та Азербайджан проводять морські військові навчання 5.00 5 1
Політика / Світ
08.09.2021 728
Еще материалы раздела «Світ»