<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛКвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
08.09.2021 587

«Дуже довго лікувала шкіру»: суддя шоу «Співають всі!» Міша Романова поділилась плачевним досвідом с візажистами

Цієї суботи, 11 вересня, о 21:00, глядачі каналу «Україна» побачать третій випуск талант-шоу «Співають всі!» з наймасштабнішим у нашій країні журі – сотнею зіркових експертів. Одна з них – співачка Міша Романова, яка на знімальному майданчику каналу «Україна» зізналась, що їй довелося лікуватися після сумного досвіду з візажистами, а також розповіла, як доглядає за шкірою обличчя тепер.

Прекрасній фігурі й ефектній зовнішності екс-«віагри» Міші Романової може позаздрити багато хто. Та виявляється, в житті співачки був неприємний інцидент, після якого вона перестала беззастережно довіряти makeup-майстрам.

«Свого часу у мене була дуже проблемна шкіра, мабуть, якісь візажисти занесли інфекцію, і я дуже довго її лікувала, – сказала Міша Романова в інтерв'ю каналу «Україна». – Оскільки в мене вже великий досвід у сфері візажу, найчастіше я фарбуюся сама. На гастролях з «ВіаГрою» ми самі збиралися, тож рука вже набита. Звичайно, іноді доводиться вдаватися до допомоги візажистів, наприклад, на зйомках кліпів. У мене є улюблені перевірені майстри. А так аби до кого я не сяду».

Ретельний догляд за шкірою – обов'язковий beauty-ритуал артистки. За словами Міші, вона намагається відвідувати косметолога щонайменше раз на два тижні.

«Шкіра у мене суха, тому мені підходить глибоке зволоження, а ось живильні засоби протипоказані. Обожнюю забуту, але суперкруту процедуру – масаж обличчя, яка чудово підтягує шкіру, особливо якщо робити це постійно», – зазначила суддя проєкту «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу. Два перші випуски шоу на каналі «Україна» вже подивились 5 687 515 глядачів*, випуск, який глядачі побачили 28 серпня, став кращою програмою дня на українському ТБ**.

Дивіться новий випуск грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 11 вересня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Дуже довго лікувала шкіру»: суддя шоу «Співають всі!» Міша Романова поділилась плачевним досвідом с візажистами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
08.09.2021 587
Еще материалы раздела «Афіша»