<
НОВИНИ ДНЯ: Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортіввсі новини дня
Політика
Світ
10.09.2021 712

Терпіння вичерпується: Байден зобов'язав щепитися держслужбовців

Президент США оголосив про посилення правил вакцинації для медиків, працівників федеральних установ і великих компаній, а також про нові кроки для стримування COVID-19.

630_360_1613549740-921_10.09.21

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Хоча Америка перебуває у набагато кращому стані, ніж сім місяців тому, коли я заступив на посаду, маю сказати, що ми у тяжкій ситуації, і це може тривати й надалі», - заявив глава Білого дому.

Президент США підкреслив, що його адміністрація доклала значних зусиль для забезпечення масової вакцинації населення. І водночас розкритикував 80 мільйонів американців, які з різних причин відмовляються  робити щеплення.

«Ми були терплячими, але наше терпіння вичерпується, й ваша відмова багато коштує для нас усіх», - сказав Байден.

Він оголосив що віднині всі федеральні службовці мусять пройти вакцинацію проти COVID-19. І доручив підприємствам зі штатом понад 100 працівників вимагати від своїх співробітників обов’язково зробити щеплення. Таким чином, нові вимоги поширюються приблизно на 100 мільйонів американців.

Крім того, Байден заявив про реалізацію нових планів щодо посилення захисту вже вакцинованих людей, забезпечення безперебійної роботи шкіл, а також широкого тестування та вдосконалення процесу лікування COVID-19.

«Ми можемо переломити ситуацію, і ми зробимо це», - наголосив у своїй промові президент США.

Як повідомляв Укрінформ, США переживають сплеск захворюваності на COVID-19. За даними медиків, переважна частина інфікованих останнім часом не проходила вакцинації.

Оценка материала:

5.00 / 1
Терпіння вичерпується: Байден зобов'язав щепитися держслужбовців 5.00 5 1
Політика / Світ
10.09.2021 712
Еще материалы раздела «Світ»