<
НОВИНИ ДНЯ: Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києвівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
10.09.2021 682

Євген Літвінкович готує дует із учасницею грандіозного шоу «Співають всі!»

Вже в суботу о 21:00 на телеканалі «Україна» вийде новий випуск грандіозного шоу «Співають всі!» Зірковий експерт проєкту, співак Євген Літвінкович на знімальному майданчику каналу розповів, який талант відкрив для себе на вокальному шоу і що вплинуло на його рішення записати спільний трек із учасницею.

Відомий співак Євген Літвінкович запропонував учасниці вокального шоу «Співають всі!» записати дует на пісню «Пульс». За лаштунками проєкту артист розповів, як народилась ідея колаборації:

«Це зовсім свіжа композиція, яка ще ніде не звучала, з нового альбому. Я запропонував заспівати її разом зі мною одній співачці, проте вона проігнорувала мої повідомлення, як би я не намагався на неї вийти. І тут я почув Таню Кісельову, голос якої ідеально лягає на трек. І так вийшло, що вона ще й вилітає з шоу. У той же момент я, на емоціях, кричу їй вслід: «Таню, ти заспіваєш зі мною пісню?» І вона погодилась. Ми вже «знайшлися» у Фейсбуці, вона вчить мою пісню і дуже рада, що все склалося так, як є», – коментує зірковий суддя шоу «Співають всі!», співак Євген Літвінкович.

Прем'єру ліричної композиції артист обіцяє презентувати по закінченню проєкту. Сам Євген Літвінкович запевняє – пісня має всі шанси стати справжнім хітом, і артист знає, що робитиме далі.

«У нас може бути спільний тур. У Тані є свій гурт, де її чоловік грає на гітарі, тому чому б і не зробити таку колаборацію, де ми разом граємо та співаємо?» – поділився Євген Літвінкович за лаштунками шоу каналу «Україна».

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу.

Дивіться новий випуск грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 11 вересня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Євген Літвінкович готує дует із учасницею грандіозного шоу «Співають всі!» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
10.09.2021 682
Еще материалы раздела «Афіша»