<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
Політика
Україна
11.09.2021 533

Ситуація на Донбасі погіршилася, проте приготувань до наступу немає, - Наєв

Обстановка на Донбасі погіршилася. Однак ЗСУ не спостерігають підготовки бойовиків до наступу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву командувача Об'єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва в програмі "Свобода слова Савіка Шустера".

Він зазначив, що ворог здійснює обстріли українських позицій із застосуванням ствольної артилерії, мінометів, снайперської зброї.

"Але накопичень (військ - ред.) або приготувань до наступальних дій поки не виявлені. Нашим військам віддано розпорядження про адекватну відповідь. Загострення пов'язується з політичними процесами", - заявив Наєв.

У новому випуску "Свободи слова Савіка Шустера" експерти і гості студії, серед яких Ірина Венедиктова, Дмитро Кулеба, Давид Арахамія, Ірина Геращенко та інші, обговорювали реакцію на матеріал CNN про операцію по "вагнеровцям" і те, чим загрожує Україні і її кордонам союз Путіна і Лукашенка.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ситуація на Донбасі погіршилася, проте приготувань до наступу немає, - Наєв 5.00 5 1
Політика / Україна
11.09.2021 533
Еще материалы раздела «Україна»