<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Бізнес
Економіка
11.09.2021 495

У МВФ повідомили, коли відправлять місію в Україну

Місія Міжнародного валютного фонду в Україні з питань першого перегляду програми stand-by може розпочати роботу 21-23 вересня цього року.

Про це повідомив представник України у Фонді Владислав Рашкован під час виступу на форумі YES Brainstorming, передає Укрінформ.

"Протягом 10 днів, може, 12 днів ми направимо місію, яка буде працювати над угодою stand-by і в майбутньому підтримувати економіку України", - сказав він.

Рашкован уточнив, що, швидше за все, ця місія знову буде "віртуальною", тобто робота буде здійснюватися в віддаленому режимі.

Він наголосив, що метою програми МВФ є вирівнювання України в економічному розвитку з сусідніми країнами. Для цього нашій країні необхідний більший ріст економіки, ніж в Польщі, Угорщині або Туреччині.

"Світова економіка буде рости на 6,5% і більш, а Україна повинна наздогнати таке зростання", - сказав Рашкован.

Оценка материала:

5.00 / 1
У МВФ повідомили, коли відправлять місію в Україну 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
11.09.2021 495
Еще материалы раздела «Економіка»