<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППОвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.09.2021 731

В Україні встановлять спецкамери для контролю за дотриманням карантину

В торговельних центрах України встановлять спеціальні камери для моніторингу. Так хочуть контролювати дотримання карантинних обмежень.

Про це головний санітарний лікар Ігор Кузін заявив у інтерв'ю ЛІГА.net.

Він розповів, що в разі погіршення епідеміологічної ситуації до регіонів здійснюватимуть доволі часті візити, а на рівні областей планують проводити виїзні засідання комісії ТЕБ і НС.

«Будуть встановлені спеціальні камери у торговельних центрах на рівні областей країни, які дозволять побачити, скільки людей не використовують маски, чи дотримуються соціальних дистанцій», — сказав Кузін.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні встановлять спецкамери для контролю за дотриманням карантину 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.09.2021 731
Еще материалы раздела «Суспільство»