НОВИНИ ДНЯ: Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали термінивсі новини дня
14.09.2021 734

МХП повертає на полиці Нашу Рябу

ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» Юрія Косюка повертає бренд «Наша Ряба» на упакування зі своєю курятиною. Місяць її продавали під брендом «Та сама курочка».

Про це повідомляється на офіційній сторінці «Нашої Ряби» в Facebook.

У компанії заявили, що відмовилися від логотипа, щоб звернути увагу не на упаковування, а на якість продукту. Тепер МХП повертає курятину на полиці в звичному вигляді.

«Ми на місяць відмовилися від брендингу. За цей місяць ми впевнилися, що ви з нами на одній хвилі і впізнаєте улюблену курочку навіть без логотипа. Ми повертаємо ту саму курочку у звичному виді. Знайоме пакування знову на полицях магазинів, і дещо все ж змінилося», – заявили в «Нашій Рябі».

Оценка материала:

5.00 / 1
МХП повертає на полиці Нашу Рябу 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
14.09.2021 734
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»