<
НОВИНИ ДНЯ: Відмова від хрещення дитини - гріх чи ні: пояснення ПЦУ  "Буде круче 1937 року": експерт заявив, що російське військове керівництво очікують масштабні "чистки"  Діткам сподобається. Тримайте рецепт найсмачнішого чорничного чизкейка  До чого падають чи гаснуть свічки у церкві: що про це кажуть народні прикмети  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  Експерт про морські дрони з "Градами": СБУ знову на крок випередила росіян  Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептомвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.09.2021 470

Байден зобов’язав держслужбовців вакцинуватися від коронавірусу

Обов’язкову вакцинацію держслужбовців і збільшення штрафів за те, що без масок у транспорті – затвердив президент США Джо Байден.

Співробітники усіх федеральних відомств та їхні підрядники мають бути імунізовані. Так само, як і співробітники компаній, де працюють понад 100 людей. Їм вакцинацію можна замінити щотижневим тестуванням. Від 10 вересня тих, хто нехтує масками у транспорті штрафують від 500 до 1000 доларів, а за повторне порушення - до 3000 доларів.

Байден також закликав громадян активніше щеплюватися. Не вакциновані ще 80 мільйонів американців, тобто чверть країни – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«Моє звернення до невакцинованих американців таке: чого ще ви чекаєте? Що ще хочете побачити? Ми зробили вакцинацію безкоштовною, безпечною та зручною. Всі препарати схвалені урядом. Більше двохсот мільйонів американців мають принаймні одну дозу. Ми терпляче чекали, але нам терпець урвався. Ваша відмова коштує всім нам дуже дорого», – заявив президент США Джо Байден.

 

Оценка материала:

3.00 / 2
Байден зобов’язав держслужбовців вакцинуватися від коронавірусу 3.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.09.2021 470
Еще материалы раздела «Суспільство»