НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Політика
Україна
15.09.2021 633

Шмигаль не має інформації про заборгованість із «бойовими» виплатами військовим

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль стверджує, що на сьогодні в нього немає інформації про заборгованість із обов’язкових виплат перед військовослужбовцями.

630_360_1631609058-874_15.09.21

Про це він сказав на пресконференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Задавав питання після Години запитань до уряду міністру оборони. Офіційна відповідь - що заборгованостей по виплатах військовим на сьогоднішній день немає. У мене немає інформації про заборгованість по обов’язкових виплатах перед військовими. Давайте ще раз звернемося до Міністерства оборони офіційно, нададуть інформацію в письмовій формі, тоді будемо мати офіційну відповідь. У мене немає інформації про заборгованість”, - сказав Шмигаль, відповідаючи на запитання, чи відомо йому про заборгованість із виплат оздоровчих, так званих "бойових", військовослужбовцям.

Як повідомляв Укрінформ, раніше під час Години запитань до уряду Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що у бюджеті заплановано достатньо коштів на утримання Збройних сил України, заборгованостей по обов'язкових виплатах перед військовими "немає і бути не може".

Оценка материала:

5.00 / 1
Шмигаль не має інформації про заборгованість із «бойовими» виплатами військовим 5.00 5 1
Політика / Україна
15.09.2021 633
Еще материалы раздела «Україна»