<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні запровадять QR-код замість військового квитка – Арахамія  Як зробити ідеальну тортилью на сніданок: рецепт від фудблогерки  Багато сонця і тепла, подекуди – трохи дощів: прогноз на середу  Шоколадна криза в Україні: наскільки здорожчають солодощі та чого очікувати  В яких областях найбільше ухилянтів і скількох вже доправили до ТЦК – дані Нацполіції  Ситуація не дуже хороша: синоптик про дощі в Україні  Золото подорожчало до рекордного рівня на тлі загибелі президента Іранувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
14.09.2021 663

Третій ефір грандіозного талант-шоу «Співають всі!»: хто пройшов до фіналу

Зіркові експерти вокального шоу «Співають всі!» на телеканалі «Україна» визначили імена двох наступних фіналістів. Цього разу до фіналу увійшли дівчата.

20-річна Катерина Сєвєрова з міста Вознесенськ Миколаївської області з самого дитинства займається музикою, тож у дівчини жодного разу не виникало питання про те, ким вона бачить себе у майбутньому. Дізнавшись про кастинг телеканалу «Україна», Катя одразу подала заявку і не прогадала. За виконання пісні «Обійми» гурту «Океан Ельзи» дівчина отримала від зіркового журі 99 балів, скільки ж балів набрала її конкурентка Софія Артеменко, але таємне голосування із результатом 49 проти 42 відправило Катерину першою до фіналу.

«Пісню «Обійми» присвятила всім глядачам, які бажають скорішого вирішення непростих подій у нашій країні. Я і подумати не могла, що пройду до фіналу – досі приємно шокована. Відчуття важко передати словами», – поділилась Катерина Сєвєрова за лаштунками шоу «Співають всі!»

Так, 13-річній Софії Артеменко зі Сміли знову довелось боротись за місце у фіналі. Цього разу її суперником став 15-річний Ярослав Рогальський із Києва. Та виконання народної пісні «Ой там на горі» Софією підкорило зіркових експертів так, що ті віддали дівчині більшість голосів, і з результатом 90 проти 41-го вона стала другою фіналісткою ефіру.

Софія Артеменко зізнається – співом займається всього 3 роки, а виступ на шоу «Співають всі!» став її дебютом на великій сцені:

«Все вийшло несподівано. Організатори шоу побачили відео з моїми виступами на YouTube-каналі моєї вчительки, і запропонували мені взяти участь у проєкті. Я не очікувала такого високого результату! – розповіла фіналістка шоу «Співають всі!» Софія Артеменко. – Пісні обирали всією родиною та з вчителькою. Вони добре передають характер українського народу: трохи загадковий, але драйвовий».

А чи вдасться дівчатам підкорити «сотню» зіркових експертів у фіналі шоу та хто стане їхніми суперниками, глядачі каналу «Україна» дізнаються зовсім скоро.

Нагадаємо, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу. Переможець нового проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень.

Дивіться грандіозне шоу «Співають всі!» щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться усі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Третій ефір грандіозного талант-шоу «Співають всі!»: хто пройшов до фіналу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
14.09.2021 663
Еще материалы раздела «Афіша»