<
НОВИНИ ДНЯ: Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологинівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.09.2021 682

Кабмін запровадив «жовті» та «зелені» covid-сертифікати

В Україні змінюють правила карантину. За наявності covid-сертифікатів у цифровому форматі уряд дозволить оминути більшість обмежень.

Отже, документ матиме кольорові позначки. «Жовтий» отримають ті, хто мають перше щеплення, а «зелений» – повністю вакциновані. Саме власникам «зеленого» сертифікату, які житимуть у червоній карантинній зоні, можна буде ігнорувати всі обмеження. А у жовтій карантинній зоні – дозволять роботу навчальних закладів за умови, якщо майже всі працівники матимуть хоча б одне щеплення. Це ж стосується кінотеатрів, театрів та концертів. І за наявності «жовтого» або «зеленого» сертифіката не треба відсиджувати самоізоляцію після подорожей. Нові норми набудуть чинності за тиждень після публікації документа – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін запровадив «жовті» та «зелені» covid-сертифікати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.09.2021 682
Еще материалы раздела «Суспільство»