НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Політика
Україна
16.09.2021 913

Канадські військові передали Нацгвардії навчальних матеріалів на ₴4,5 мільйона

Канадські офіцери на чолі з командиром Об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних сил Канади в Україні підполковником Мелані Лейк передали Міжнародному центру підготовки підрозділів Нацгвардії медобладнання для навчання вартістю близько 4,5 млн гривень.

Про це інформує пресслужба НГУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, це навчальні матеріали, які покращать підготовку на курсах бойових медиків, допомоги пораненим у бойових умовах, курсах колективної підготовки підрозділів. Серед обладнання є реалістичні манекени, муляжі різноманітних поранень, носилки та інші матеріали, які зроблять підготовку більш реалістичною.

“Медичні курси надають простір для відпрацювання максимально реалістичних сценаріїв бою та повне відпрацювання вмінь та навичок. Впевнена, що ті знання, яких гвардійці набули на курсах з медицини, сильно покращать рівень збереження життя у районі проведення операції Об’єднаних Сил” - зазначила командир операції «UNIFIER».

Як відомо, у рамках операції UNIFIER в Україні перебуває близько 200 канадських військових. Вони знаходяться на різних локаціях у Центральній та Західній Україні, а штаб-квартира й більшість особового складу перебувають у Яворові.

Оценка материала:

5.00 / 1
Канадські військові передали Нацгвардії навчальних матеріалів на ₴4,5 мільйона 5.00 5 1
Політика / Україна
16.09.2021 913
Еще материалы раздела «Україна»