<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
Політика
Європа
16.09.2021 779

Франція не визнає голосування на виборах до Держдуми РФ у Криму

Франція не визнає законність ні організації, ні проведення голосування на виборах до Держдуми РФ на території Криму. У МЗС країни нагадали, що вважають незаконною російську окупацію півострова.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу МЗС Франції.

"Франція не визнає незаконну анексію Автономної Республіки Крим і міста Севастополя Російською Федерацією", - заявив представник зовнішньополітичного відомства, відповідаючи на питання про реєстрацію трьох громадян Франції у виборчій комісії Криму для спостереження за виборами до Держдуми РФ.

У МЗС підкреслили, що виходячи з цього Франція не визнає ні законність організації, ні результати виборів, які пройдуть в Криму.

Оценка материала:

5.00 / 1
Франція не визнає голосування на виборах до Держдуми РФ у Криму 5.00 5 1
Політика / Європа
16.09.2021 779
Еще материалы раздела «Європа»