НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Політика
Україна
17.09.2021 392

Монобільшості не вдалося забезпечити більш ефективну роботу Ради, - КВУ

Депутати Верховної Ради попереднього VIII скликання у перші два роки роботи ухвалили  більше законів, ніж депутати теперішнього IX скликання.

Про повідомляє Комітет виборців України.

Упродовж перших двох років роботи (листопад 2014-листопад 2016 року) Рада VIII скликання прийнято 573 закони, а депутати IX скликання ухвалили за цей же час - 552.

Також депутати VIII скликання зареєстрували більше законопроєктів – 7,3 тис. У депутатів IX скликання – 5,6 тис.

Упродовж перших двох років роботи Раді VIII скликання відбулося 246 пленарних засідань, а IX скликання – 212.

"Так званий «турборежим» виявився лише широко розрекламованою піар-кампанією і не призвів до суттєвих змін в роботі Верховної Ради. Кількісні показники діяльності ВР VIII і IX скликань є однаковими, а часто й нижчими у порівнянні із попереднім парламентом. При цьому у парламенті залишилися старі проблеми на кштал реєстрації значної кількості законодавчого спаму, ухвалення законопроектів без повноцінного обговорення та нераціонального планування законодавчої роботи. В цілому монобільшості не вдалося забезпечити більш ефективну роботу Ради, попри наявність відповідних можливостей", – зазначив голова КВУ Олексій Кошель.

Оценка материала:

5.00 / 1
Монобільшості не вдалося забезпечити більш ефективну роботу Ради, - КВУ 5.00 5 1
Політика / Україна
17.09.2021 392
Еще материалы раздела «Україна»