НОВИНИ ДНЯ: У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленськоговсі новини дня
Політика
Україна
18.09.2021 640

У Денісової заявляють, що заборгованість із обов'язкових виплат військовим - понад 1,4 мільярда

Заборгованість Міністерства оборони із обов’язкових виплат військовослужбовцям Збройних сил України становить 1 млрд 465,8 млн гривень.

Як передає Укрінформ, про це інформує Офіс омбудсмена.

“На поточний момент заборгованість Міністерства оборони України з обов’язкових виплат військовослужбовцям становить 1 млрд 465,8 млн гривень. Зокрема, 1 млрд 271 млн гривень – це заборгованість з виплат грошової допомоги на оздоровлення”, - йдеться у повідомленні.

Також, за інформацією Офісу, було припинене фінансування «бойових виплат» військовослужбовцям, які виконують завдання в зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Денісова зі свого боку надіслала запит на адресу першого віцепрем’єра-міністра економіки України Олексія Любченка, який є головою Міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), щодо необхідності розгляду із залученням відповідальних осіб Міноборони на черговому засіданні цієї Міжвідомчої робочої групи ситуації навколо заборгованості, що утворилася перед військовослужбовцями ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, 13 вересня в Офісі омбудсмена поінформували, що до Уповноваженого ВР із прав людини Людмили Денісової за час карантину надійшло більше 160 звернень про порушення права на підприємницьку діяльність та податкового законодавства.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Денісової заявляють, що заборгованість із обов'язкових виплат військовим - понад 1,4 мільярда 5.00 5 1
Політика / Україна
18.09.2021 640
Еще материалы раздела «Україна»