НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Україна
18.09.2021 907

Україна спільно з Британією розробить програму навчання для розвитку системи озброєння

Керівники державних оборонних підприємств України та топменеджмент Укроборонпрому розпочали навчання у Стратегічній програмі Києво-Могилянської Бізнес-Школи (KMBS) для розвитку системи озброєння нашої країни.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі ДК «Укроборонпрому».

Зазначається, що в рамках програми, яка розроблена спільно з Міністерством оборони Великої Британії, 40 управлінців з 19 інституцій оборонної галузі, в тому числі з Офісу Президента, РНБО, ВРУ, Міноборони та Генерального штабу ЗСУ, 6 місяців працюватимуть над розробкою нового дизайну системи озброєння України.

«Система озброєння є однією з ключових складових цього розвитку. У межах цієї Програми ми будемо працювати над розробкою нового дизайну системи оборонної індустрії, розширенням міжсекторальної взаємодії та формуванням нової культури», — зазначає керівниця програми Гелена Саврук.

За її словами, в основі програми — методологія дизайну державних систем та бізнес-екосистем, а також п’ятирічний досвід KMBS у забезпеченні професійного розвитку державного керівництва вищого рівня у секторі безпеки і оборони.

Під час навчання учасники матимуть можливість перейняти досвід розвитку інновацій та взаємодії зі стейкхолдерами від партнерів з Міністерства оборони Великої Британії, а також вивчати успішний досвід систем розвитку озброєння інших країн.

Очікується, що випускники програми стануть лідерами змін у своїх інституціях та будуть імплементувати напрацьовану модель в оборонно-промисловому комплексі.

Крім того, передбачається, що залучення великого кола стейкхолдерів до цього процесу сприятиме запровадженню інтегрованого та сфокусованого підходу до розвитку технологічного та економічного потенціалу оборонної промисловості України.

Як повідомляв Укрінформ, Укроборонпром підписав угоду про співпрацю з міжнародною групою компаній Babcock International щодо розширення спроможностей Військово-морських сил ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна спільно з Британією розробить програму навчання для розвитку системи озброєння 5.00 5 1
Політика / Україна
18.09.2021 907
Еще материалы раздела «Україна»