НОВИНИ ДНЯ: На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тижденьвсі новини дня
Політика
Україна
18.09.2021 3031

В Україні починають тестувати Єдиний державний реєстр ветеранів

Міністерство у справах ветеранів України розпочинає тестування Єдиного державного реєстру ветеранів війни (ЄДРВВ) та Електронного кабінету ветерана, повноцінний запуск яких планується здійснити до кінця 2021 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінветеранів.

«Зараз ми закінчуємо роботу над Єдиним державним реєстром ветеранів війни. Також триває робота над електронним кабінетом, завдяки якому кожен ветеран зможе дізнатися про перелік пільг і послуг, які йому гарантовані. Міністерство зі свого боку зможе побачити ступінь реалізації пільгових програм чи програм підтримки державою ветеранів», – сказав заступник міністра у справах ветеранів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Володимир Левчук.

За його словами, на сьогодні вже розроблене програмне забезпечення ЄДРВВ та Електронного кабінету ветерана. Наразі разом із тестуванням системи та побудовою комплексної системи захисту інформації, готується пентест (penetration test), який дозволить виявити та у подальшому усунути вразливості в інформаційній системі зокрема й у питанні захисту персональних даних користувачів.

Левчук додав, що тестувати ЄДРВВ Мінветеранів буде спільно з волонтерами та спеціально сформованою фокус-групою.

Як повідомлялося, Міністерство у справах ветеранів працювало над створенням Електронного кабінету ветеранів, де буде розміщена інформація стосовно пільг та наявних програм, які вони отримують або можуть отримати відповідно до своєї пільгової категорії.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні починають тестувати Єдиний державний реєстр ветеранів 5.00 5 1
Політика / Україна
18.09.2021 3031
Еще материалы раздела «Україна»