<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус" всі новини дня
Політика
Україна
20.09.2021 715

В Україні продовжили карантин до 31 Грудня

У понеділок, 20 вересня, Кабінет міністрів прийняв рішення продовжити карантин в Україні до 31 Грудня.

Йдеться про загальнонаціональний карантин.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міністерства охорони здоров'я України.

"На засіданні Кабінету Міністрів України 20 вересня прийнято рішення про продовження адаптивного карантину та режиму надзвичайної ситуації до 31 грудня 2021 року", - йдеться в повідомленні.

Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко повідомив, що епідемічна ситуація в країні контролюється.

"Так, ми фіксуємо зростання числа нових випадків, але завдяки вакцинації маємо запас міцності. Медична система готова реагувати на нову хвилю, але найкращий спосіб зберегти своє життя і здоров'я - щепитися від коронавірусної інфекції при першій можливості", - заявив він.

При цьому міністр додав, що завтра відбудеться засідання комісії ТЕБ і НС, де буде встановлена "жовта" зона адаптивного карантину.

Нагадаємо, станом на 20 вересня вся країна знаходиться в "зеленій" зоні, але сьогодні в Україні почали діяти нові правила карантину.





Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні продовжили карантин до 31 Грудня 5.00 5 1
Політика / Україна
20.09.2021 715
Еще материалы раздела «Україна»