Життя та Стиль
Суспільство
Чізкейк з персиками: чудовий рецепт десерту на вихідні від Анни Панової
Наближаються вихідні і поки ще вдосталь літніх та сезонних осінніх фруктів не опускайте можливості порадувати свою родину, коханих смачними десертами так, як це часто робить популярна ведуча каналу «Україна» новин «Сьогодні» Анна Панова. Вона часто пригощає родину різноманітною випічкою. На цей раз телеведуча спекла смачний, ароматний чізкейк з персиками, який зовсім не складно готується, але вартий того, щоб його покуштувати.
Для тіста вам знадобиться:
вершкове масло 100 г;
одне яйце;
цукор 2 ст. л;
борошно 200 г (неповний стакан)
Для начинки:
2 яйця
сметана 200 г;
кукурудзяний крохмаль 2 ст.л.;
цукор 2-3 ст.л.;
кориця, ванільний цукор за бажанням;
сир 250 г;
персики 300 г (3-4 штуки)
Спосіб приготування:
Змішайте всі інгредієнти для тіста. Масло можна розтопити, а можна просто руками розтерти з борошном в крихту. Замісіть м'яке тісто, оберніть плівкою, покладіть в холодильник на півгодини-годину.
Тим часом, готуємо начинку. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім персиків. При бажанні, можете додати цукру.
Коли тісто охолоне, викладіть його в змащену маслом роз'ємну форму, сформувавши бортики. Проколіть тісто виделкою в декількох місцях, щоб менше здувалося. Персики поріжте невеликими шматочками і покладіть на тісто. Посипте фрукти корицею і ванільним цукром, зверху вилийте начинку.
Запікайте 50 хвилин при температурі 180 градусів. Перевіряйте готовність зубочисткою.
Замість персиків можна взяти сливи, абрикоси або інші ягоди-фрукти на ваш смак.
Всім смачного!