<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
21.09.2021 653

Буряк в Україні значно подешевшав – коли чекати на здорожчання

Ціни на столовий буряк в Україні пішли вниз – вартість овоча коливається від 10 до 20 гривень за кілограм.

Саме час робити закрутки з буряком на зиму, можна зекономити і корисно ласувати під час холодів, йдеться у сюжеті новин «Сьогодні» на каналі «Україна».

Від початку тижня овоч подешевшав на закупці і на прилавках на 2-3 гривні. Буряк добре зимує, тож економісти радять запасатися ним уже зараз.

Агроексперти кажуть, здешевшання буряка – це явище сезонне. Зібрали новий врожай – і на ринку його багато, та щойно прийдуть морози, овоч знову виросте в ціні, щоправда не суттєво на 1-1,5 гривні.

Продавці задоволені – кажуть, попит на овоч є, купують кілограмами і мішками.

Бонус від "Сьогодні" – рецепти бурякових салатів від народної артистки України Ніни Матвієнко

Салат із чотирьох компонентів:

  • буряк;
  • картопля;
  • часник;
  • петрушка.

Заправити лимонним соком і олією оливи. Насіння соняшника для краси. Прості й різноманітні рецепти артистка придумує сама.

Салат на тертушку:

  • буряк;
  • відварені яйця;
  • свіжа цибуля;
  • рукола;

Заправити сіллю і оливковою олією.

Серед варіантів заготівлі буряка – борщові заправки, різноманітні маринади, сушені слайси. На холодну пору буряк – один із найдоступніших для гаманця вітамінів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Буряк в Україні значно подешевшав – коли чекати на здорожчання 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
21.09.2021 653
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»