<
НОВИНИ ДНЯ: В одному точно виграв: експерт назвав єдиний "здобуток" Путіна від поїздки до Китаю  До України йде похолодання: синоптик назвав точну дату  Погода у четвер допомагатиме енергетикам: свіжий прогноз на 23 травня  В Україні 23 травня - переважно без опадів, вдень прогріє до +28°  Де в Україні будуть дощі та грози: прогноз погоди на 22 травня  "Травень віщує бути результативним": експерт спрогнозував шалені втрати РФ, які вона не зможе відновити  Синоптик розповіла, на які "сюрпризи" погоди чекати 23 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.09.2021 689

«У нас буде…»: ведучий каналу «Україна» Володимир Остапчук поділився довгоочікуваною новиною

Ведучий вокального шоу «Співають всі!», яке виходить на телеканалі «Україна» щосуботи о 21:00, Володимир Остапчук повідомив радісну новину – разом з дружиною Христиною вони будують власне сімейне гніздечко.

61485fb757c27_21.09.21

Володимир і Христина скоро святкуватимуть першу річницю весілля. Пара живе в орендованій квартирі в центрі столиці, та не раз зізнавалась, що мріє про заміський будинок. І ось бажання Остапчуків нарешті здійсниться.

«У нас буде будинок! – написав ведучий масштабного талант-шоу «Співають всі!» Володимир Остапчук на своїй сторінці в Instagram. – Так, така довгоочікувана для нас новина – в Остапчуків буде своє сімейне гніздечко».

Ведучий гіпершоу «МАСКА» також розмістив кілька фото, на яких вони з Христиною позують на тлі дому, який будується. Пара пообіцяла ділитися з підписниками подробицями будівництва, оскільки ця тема цікава й актуальна для багатьох. Ну а заїхати у власне житло під Києвом Остапчуки планують вже наступного року.

Як повідомлялося раніше, канал «Україна» працює над другим сезоном мегапопулярного шоу «МАСКА» за міжнародним форматом The Masked Singer. Чекайте продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«У нас буде…»: ведучий каналу «Україна» Володимир Остапчук поділився довгоочікуваною новиною 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.09.2021 689
Еще материалы раздела «Афіша»