НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.09.2021 567

Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пояснив, чому після тренінгів саморозвитку немає результатів

Вже цієї осені стартує проєкт «Я везу тобі красу» на каналі «Україна». Ведучий мейковер-шоу Юрій Царьов розповів, чому отримані знання на тренінгах та майстер-класах іноді не працюють. Арт-коуч і топ-стиліст навів приклад, згадавши свою поїздку в Індію.

Мейковер-шоу «Я везу тобі красу» глядачки каналу «Україна» побачать вже цієї осені. Його учасниці прийшли на проєкт з’ясувати, що бажано змінити у своєму житті, щоб знайти особисте щастя.

Багато дівчат і жінок відвідують майстер-класи та тренінги. Однак не завжди відбуваються зміни в житті. Найчастіше все залишається по-старому.

За словами ведучого каналу «Україна» Юрія Царьова, у нього вже був схожий досвід. Коли йому виповнилося 40 років, він полетів у свій день народження до Індії. А через деякий час повернувся зовсім іншою людиною.

«Я на той момент відвідав багато майстер-класів, але мені нічого не допомагало. І майстер, з яким я зустрівся в Індії, сказав мені: «Три речі вимагають розміреності: прийом їжі, фізичне навантаження та отримання нових знань. Коли ти наповнюєш переповнену посудину, ти не отримаєш ніякої користі», – поділився ведучий мейковер-шоу Юрій Царьов.Дуже важливо закріпити знання за допомогою практики. Якщо тільки відвідувати всі тренінги поспіль, брати скрізь і потрошку, в цьому немає сенсу. Щоб отримати результат, важливо відводити час і на навчання, і на практику».

Дивіться новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу» в новому осінньому сезоні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пояснив, чому після тренінгів саморозвитку немає результатів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.09.2021 567
Еще материалы раздела «Афіша»