<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.09.2021 895

В Україні представили рейтинг міст за якістю життя

Чернігів посів четверте місце у рейтингу найкращих міст України за результатами щорічного Українського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту.

Про це пише РБК-Україна на результати дослідження, які оприлюднило видання "Новое время".

Місто, яким вже другий термін керує Владислав Атрошенко, має індекс 3,3 з 5 балів.

Індекс враховує низку показників, серед яких - якість доріг, стан екології в місті, медицина, освіта, парки, каналізація та інші.

Найвищий показник задоволеності мешканців тими послугами та комфортом, що забезпечує їм міська влада, у 2021-му отримала Вінниця. За Вінницею розташувався Луцьк, чия економіка насичена грошовими переказами трудових мігрантів з Польщі. Далі йдуть Івано-Франківськ, у якому відбувається істотне зростання зарплат, а також Чернігів, що значно покращив свої показники.

Чернігів також став найкращим містом у категоріях "публічні парки та сквери" і "каналізація".

Нагадаємо, мер Чернігова Владислав Атрошенко - один з лідерів за рівнем підтримки серед міських голів країни. На місцевих виборах 2020 року він переміг у першому турі, отримавши 77,5% голосів виборців.

У липні 2021 року Атрошенко заявив, що його партія "Рідний дім" піде на парламентські вибори на платформі "УДАРу Віталія Кличка". Вони підписали меморандум про співпрацю.



Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні представили рейтинг міст за якістю життя 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.09.2021 895
Еще материалы раздела «Суспільство»