<
НОВИНИ ДНЯ: Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 дніввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.10.2021 904

Київ - у десятці міст світу з найбруднішим повітрям

В українській столиці у вівторок, 12 жовтня, зафіксовано один з найвищих показників забруднення повітря у світі.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані порталу Iqair, що відстежують рівень забруднення повітря в режимі реального часу.

Зазначається, що станом на 9 годину 10 хвилин індекс Києва становить 142 при нормі 50. Рівень забруднення повітря у столиці України характеризується як «нездоровий для чутливих груп населення».

За такого рівня атмосферного забруднення людям із захворюваннями дихальної системи радять одягати респіратори, в приміщеннях зачиняти вікна і включати очищувачі повітря, а також виключити спортивні заняття на відкритому повітрі.

В українській столиці у понеділок, 11 жовтня, було зафіксовано один з найвищих показників забруднення повітря у світі.



Оценка материала:

5.00 / 1
Київ - у десятці міст світу з найбруднішим повітрям 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.10.2021 904
Еще материалы раздела «Суспільство»