<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
22.09.2021 432

Українцям будуть нагадувати про вакцинацію по смс

Міністерство охорони здоров'я (МОЗ) України організувало масову смс-розсилку для населення. В повідомленнях будуть нагадувати про необхідність вакцинації від коронавірусу.

Про це повідомляє главу МОЗ Віктор Ляшко у Facebook.

Розсилку проводитимуть для популяризації вакцинації серед населення.

"МОЗ звернулося до національних операторів телефонного зв’язку, які погодилися долучитися до соціальної ініціативи та розіслати своїм абонентам смс із нагадуванням про можливість вакцинуватися. Жодних персональних даних із медичних систем не надавалось", - пояснив Ляшко.

Він додав, що інформаційна розсилка для Міністерства повністю безоплатна.

Зазначимо, що протягом останнього тижня українці отримують смс-повідомлення від МОЗ із закликом знайти найближчий пункт вакцинації та зробити щеплення.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українцям будуть нагадувати про вакцинацію по смс 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
22.09.2021 432
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»