<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.09.2021 718

Погода не порадує українців перед вихідними

Від п'ятниці, 24 вересня, в Україні почне теплішати, але північний циклон принесе дощі.

Температура повітря вдень у більшості областей України становитиме +10+16 градусів, на Півдні до +15+18 градусів.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

За її прогнозами, нижчі градуси затримаються на Полтавщині, Сумщині, Чернігівщині, частково Київщині, Черкащині, Кропивницькому з районами: +8+13 градусів.

Діденко зазначає, що атмосферний фронт північного циклону принесе дощі у першій половині дня на Півночі, Заході та Центрі. Потім, у другій половині дня та ввечері - Центр, Південь, Схід.

У п'ятницю також посилиться вітер північно-західного напрямку, можливі штормові пориви.

У Києві 24-го вересня очікується дощова вітряна погода. Особливо некомфортною може бути негода завтра вранці - поєднання інтенсивного дощу та сильного, до штормового, вітру.

Трохи почне підвищуватися температура до +11+13 градусів.



Оценка материала:

5.00 / 1
Погода не порадує українців перед вихідними 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.09.2021 718
Еще материалы раздела «Суспільство»