НОВИНИ ДНЯ: Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Українувсі новини дня
Бізнес
Економіка
23.09.2021 491

Україна планує отримати транш МВФ після завершення місії: у Зеленського назвали терміни

Радник президента України Олег Устенко розповів, коли можна очікувати нового траншу від Міжнародного валютного фонду. За його словами, це має статися після завершення місії фонду в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір "Україна 24".

Як сказав Устенко, українська сторона очікує, що через два-три тижні після того, як місія МВФ закінчить працювати в Україні та відпрацює отриманий матеріал, питання нового кредиту винесуть на засідання Ради директорів МВФ.

"Ми очікуємо, що ми отримаємо 750 млн доларів відразу після засідання Ради директорів МВФ. І ми також очікуємо, що співпрацю по цій програмі буде продовжено і ще до кінця року ми отримаємо додаткові кошти", - заявив радник президента.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна планує отримати транш МВФ після завершення місії: у Зеленського назвали терміни 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
23.09.2021 491
Еще материалы раздела «Економіка»