<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППОвсі новини дня
Політика
Україна
24.09.2021 553

Бойовики на Донбасі почали масштабні навчання із залученням цивільних сил

Російські окупанти посилили бойову підготовку на Донбасі цього тижня. Бойовики проводять масштабні навчання із залученням цивільних сил і резервістів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр Міноборони.

"Російське окупаційне командування на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях нарощує інтенсивність бойової підготовки у з’єднанях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, ворог розпочав масштабні мобілізаційні командно-штабні навчання із залученням цивільних сил і засобів та призваних на збори резервістів.

За інформацією розвідки, російсько-окупаційні війська проводять у цьому році збори з резервістами у два етапи: підготовчий (21-25 вересня) і заліковий (4-8 жовтня).

Водночас бойовики під керівництвом російських інструкторів поводять інтенсивні навчання з артилерійських, танкових, мотострілецьких, розвідувальних та інженерно-саперних підрозділах з виконанням стрільб зі штатної зброї, водіння бойових машин та з розвідувально-диверсійної підготовки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бойовики на Донбасі почали масштабні навчання із залученням цивільних сил 5.00 5 1
Політика / Україна
24.09.2021 553
Еще материалы раздела «Україна»