<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.09.2021 607

У грандіозному шоу «Співають всі!» влаштують «Дикі танці»

Вже цієї суботи, 25 вересня, о 21:00 канал «Україна» покаже новий випуск супер популярного талант-шоу «Співають всі!» Цього разу до «сотні» зіркових суддів долучиться переможниця «Євробачення» неймовірна Руслана.

Зірка українського шоу-бізнесу вийде на сцену вокального шоу «Співають всі!» з відомим кожному хітом «Дикі танці». Артистка подарує глядачам можливість згадати її феєричний виступ на європейському конкурсі, після чого займе місце поруч із капітаном «сотні» Наталею Могилевською. Співачка зізнається – отримавши запрошення долучитись до шоу, одразу ж погодилась, адже мала на це безліч причин:

«По-перше, я рада побачити людей, друзів і колег. По-друге, мені сказали: «Проєкт такий супер-пупер, що просто всі будуть його дивитись!» І третє – я рада почути, що сьогодні відбувається в серцях нових музикантів, як вони співають. Мені завжди хочеться побачити нову амбіцію. Я марю тим, що ми не лише перемагатимемо на європейських сценах, а що в нас буде шалений вибух нової музики! Одним словом, всі зорі склались так, що я сьогодні тут. І дуже щаслива від цього», – поділилась співачка Руслана за лаштунками шоу «Співають всі!»

За словами артистки – вона максимально підтримуватиме учасників шоу, а от голосуватиме лише за тих, чий виступ зможе зачепити її. Та найголовніше для Руслани – навіть не талант і не голос, а віддача на сцені.

«Я довіряю своєму відчуттю – можу навіть відвернутись, закрити очі, але енергетику відчую. Людина виходить на сцену не «перформити», не показати себе, не робити шоу, навіть не співати – вона виходить, щоб віддати себе, свою енергію. Якщо вона це робить – все, я буду натискати на всі кнопки, ще і якщо хтось «втикатиме», то і на інші натисну! – розповіла Руслана і додала: Було б круто, якби наші артисти переймали цю ідею і віддавали себе. Бо часто ми звикаємо до певних речей. Для нас шоу стає теж трохи стандартне. Є тренди, є модні течії, фішки, через які ми забуваємо, заради чого взагалі драйвували».

Крім того, артистка зазначила – для неї немає різниці, яку саме пісню виконуватимуть учасники, навіть якщо вони заспівають її композицію – це жодним чином не вплине на їхню оцінку: «Дикі танці» вже заспівані всіма мовами світу у найрізноманітніших варіаціях. Був і естонський хор з авангардом, і скрипальки з Румунії зробили класичну авангардну обробку, в Італії співали на корпоративах, в’єтнамка виконала на талант-шоу… Стільки було інтерпретацій, що я напевно абстрагуюсь вже будь від чого».

А кому вдасться підкорити своєю енергетикою Руслану, глядачі каналу «Україна» дізнаються вже цієї суботи, 25 вересня, о 21:00 у новому випуску грандіозного шоу «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу. «Співають всі!» на каналі «Україна» вже здобув високу прихильність глядачів, аудиторія перших чотирьох випусків становить 8 млн. глядачів.

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У грандіозному шоу «Співають всі!» влаштують «Дикі танці» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.09.2021 607
Еще материалы раздела «Афіша»