НОВИНИ ДНЯ: У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
25.09.2021 935

Кличко - про нову хвилю COVID-19: Ми готові до найгіршого сценарію

Столичні лікарні забезпечені усім необхідним для роботи в умовах нової хвилі епідемії коронавірусу.

Як передає Укрінформ із посиланням на Офіційний портал Києва, про це міський голова Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу “Київ”.

“Столичні лікарі забезпечені всім необхідним. Є в достатній кількості й засоби захисту, й необхідні ліки. Місто фактично самостійно підготувало понад 4100 ліжок, 98% з яких забезпечені киснем. Якщо буде необхідно, ми готові розгорнути додаткові ліжка. Бо кожне ліжко – це врятоване життя. В столиці сьогодні також є 490 апаратів штучної вентиляції легень. Тобто, ми готові до найгіршого сценарію. Але робимо все, щоб його не допустити”, – заявив Кличко.

Він також нагадав, що місто продовжує підтримувати медичних працівників, виплачуючи їм надбавку до заробітної платні.

“Ми повинні підтримувати тих, хто рятує здоров’я і життя киян, щодня наражаючи на небезпеку своє життя”, – наголосив міський голова.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кличко - про нову хвилю COVID-19: Ми готові до найгіршого сценарію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
25.09.2021 935
Еще материалы раздела «Столиця»