НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Росія
26.09.2021 1141

Путін готовий зустрітися із Зеленським - Кремль

Президент Росії Володимир Путін готовий до зустрічі з українським колегою Володимиром Зеленським.

Про це заявив офіційний представник Кремля Дмитро Пєсков.

"Президент Російської Федерації, що називається, був готовий вчора. І тут камінь спотикання який? Ми знаходимося в ситуації, коли робота із реалізації мінського комплексу заходів зайшла в глухий кут", - зазначив Пєсков.

На його думку, він пов'язаний виключно з позицією України, яка, як він каже, хоче замінити мінські і паризькі домовленості "чимось ще, не називаючи це своїми словами".

Спікер Кремля зазначив, що "здорова логіка диктує необхідність контактів" Путіна і Зеленського, але при нинішньому підході Києва вони малоймовірні.

Пєсков також додав, що Путіна не зачіпають ремарки особистого характеру на його адресу з боку української влади, а викликають лише жаль.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін готовий зустрітися із Зеленським - Кремль 5.00 5 1
Політика / Росія
26.09.2021 1141
Еще материалы раздела «Росія»