<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Бізнес
Економіка
27.09.2021 1529

Названий список професій, на які чекає обов'язкова вакцинація

Документ поки розглядається.

МОЗ України підготував список професій, яких чекає обов'язкова COVID-вакцинація. У нього потрапили педагоги і чиновники. Документ був оприлюднений для обговорення на сійте Федерації профспілок України.

Так, згідно з проектом наказу про Перелік професій, виробництв та організацій, які підлягають обов'язковим профілактичним щепленням, вакцинувати будуть лише в період карантину і тільки проти COVID-19. Нагадаємо, що карантин встановлює Кабінет міністрів.

Документом пропонується обов'язкова імунізація співробітників установ професійного (професійно-технічної освіти), загальної середньої освіти, дошкільної освіти та позашкільних установ.

Крім того, в ньому знаходяться співробітники місцевих держадміністрацій, центральних органів виконавчої влади та їх територіальних підрозділів.

Раніше в Міністерстві охорони здоров'я повідомили, що відвідувачам продуктових магазинів поки що не потрібна вакцинація.

Оценка материала:

5.00 / 1
Названий список професій, на які чекає обов'язкова вакцинація 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
27.09.2021 1529
Еще материалы раздела «Економіка»