<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.09.2021 439

За місце в фіналі шоу «Співають всі!» побореться директор Злати Огнєвіч

У суботу, 25 вересня, о 21:00 канал «Україна» покаже п'ятий випуск улюбленого шоу мільйонів «Співають всі!» Глядачі познайомляться з новими талановитими учасниками, які змагатимуться за місце у фіналі та можливість виграти грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Серед них буде й конкурсантка, яка добре знайома багатьом суддям проєкту. Та чи допоможе їй це розкачати всю зіркову сотню?

55-річна Марина Левченко працює в шоу-бізнесі вже 25 років, але весь цей час вона залишалася за лаштунками. Зараз вона – концертний менеджер співачки Злати Огнєвіч, тому знає багатьох артистів. Однак для її колег справжньою сенсацією стане той факт, що співає і сама Марина.

«Востаннє я брала участь в конкурсі в 1993 році – на «Червоній руті». У мене була мрія – стати співачкою, але 20 років тому я перенесла операцію на голосових зв'язках. Можливо, ви поставите запитання, навіщо я тут сьогодні? У мене вже підростають онуки і я не розумію, як це могло так швидко статися. Але ніколи не пізно зробити собі такий подарунок», – поділиться в ефірі каналу «Україна» Марина Левченко.

Ця учасниця – прекрасний приклад того, як потрібно любити життя. Марина зізнається, що свої 85 років планує зустріти на яхті, насолоджуючись келихом просекко під шум вітру.

«Мариночко, я тобі обіцяю, що на тій яхті для тебе танцюватиму я разом з Ямою», – пожартувала капітан зіркової сотні Наталія Могилевська.

Та чи вдасться учасниці вразити найнародніше в нашій країні журі своїм голосом? Дивіться у новому випуску шоу «Співають всі!» цієї суботи, 25 вересня, о 21:00 на каналі «Україна».

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу. «Співають всі!» на каналі «Україна» вже здобув високу прихильність глядачів, аудиторія перших чотирьох випусків становить 8 млн. глядачів*.

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
За місце в фіналі шоу «Співають всі!» побореться директор Злати Огнєвіч 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.09.2021 439
Еще материалы раздела «Афіша»