НОВИНИ ДНЯ: Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозки  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедами  Головне із нового закону про мобілізацію: відповіді на питання, які хвилюють багатьох українців  Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітня  Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний перелік  У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частинавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.09.2021 463

«Головна тема»: ТОП-3 правила, як обрати натуральний сік

Ви часто купуєте соки своїм дітям, бо це – смачно? А коли відвідуєте рідних та друзів у лікарні, також обираєте найкорисніший для здоров'я? У програмі «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» дали поради, як обрати безпечний та натуральний напій.

Перш за все, слід ретельно глянути форму упаковки: чи точно вона не падала і, чи не зім'ята. Обов’язково має бути збережена герметичність. Пошкодження цілісності упаковки та проникнення повітря може призвести до утворення плісняви.

По-друге, корисний продукт має містити 100% соку, жодних домішок. Тож, аби купити справжній сік, а не воду з ароматизатором, ще в магазині зверніть увагу на етикетку. Має бути зазначено, чи це натуральний сік, його відновлення, чи концентрат. Якщо на маркуванні є позначки «цукор», «лимонна кислота» - це вже не сік, це – напій.

По-третє, перед вживанням краще перелити вміст пакета в склянку. Якщо сік однорідний, без зміни кольору й запаху - його можна пити.

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головна тема»: ТОП-3 правила, як обрати натуральний сік 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.09.2021 463
Еще материалы раздела «Афіша»