<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.09.2021 750

Ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч обрав хрещених для свого сина

Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Анатолій Анатоліч під час святкування свого дня народження повідомив імена хрещених батьків маленького сина Ніла.

Учора Анатолій Анатоліч гучно відсвяткував особисте свято. Сюрпризом для гостей стала новина про хрещених батьків молодшого сина Ніла – ними стали відомий хореограф Влад Яма та співвласниця найбільшого музичного фестивалю східної Європи Atlas Weekend Ірина Федорцова.

«Чудова сім'я наших друзів – Влад і Ліліана Ями. Влад стане хрещеним. Влад, ти в неймовірній боротьбі вирвав це місце. Це була жорстка битва, але ми вибрали тебе», – пожартував Анатолій Анатоліч.

Нагадаємо, сім’я Анатолія Анатоліча часто подорожує разом із сім’єю Влада Ями. Вже не перший рік вони проводять разом зимові свята у Маямі, а вікенди – за містом у гостях одне в одного. А з майбутньою кумою Іриною Федорцовою Анатоліч навчався в одному класі відомої криворізької 95 гімназії, яку колись закінчували Володимир Зеленський, Олена Зеленська та Олександр Пікалов. Тісна дружба зробила їх справжньою великою родиною.

Дату хрестин Анатолій Анатоліч поки не повідомляв.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч обрав хрещених для свого сина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.09.2021 750
Еще материалы раздела «Суспільство»