<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.09.2021 240

Деякі міста готові до опалювального сезону майже на 100% - Шмигаль

Готовність України до опалювального сезону становить понад 90%, а деякі міста вже майже завершили підготовку.

Про це під час засідання уряду 29 вересня заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє кореспондент Укрінформу.

 

"Цей процес (підготовки до нового опалювального сезону - ред.) уже на фінішній прямій. Готовність понад 90% по всій країні, а деякі міста готові практично на 100%", - сказав Шмигаль.

Він зауважив, що опалення місцева влада вмикатиме за умови падіння середньодобової температури нижче +8 градусів, якщо таке зниження триматиметься три дні поспіль.

Шмигаль також нагадав, що з 1 жовтня тариф на електроенергію буде знижено до 1,44 грн за кВт-год. для 80% українських родин.

Як повідомлялося, станом на 28 вересня в Україні у підземні сховища газу (ПСГ) закачано 18,7 млрд кубометрів природного газу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Деякі міста готові до опалювального сезону майже на 100% - Шмигаль 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
20.09.2021 240
Еще материалы раздела «Суспільство»