<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закускивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.09.2021 669

Жовте волосся і блакитні лінзи: Оля Полякова вразила черговою зміною іміджу на зйомках шоу «МАСКА»

Оля Полякова – знана любителька перевтілень. У грандіозному шоу «МАСКА» на каналі «Україна» вона вже змінила більше 10 яскравих луків, та щоразу дивує все сильніше. Лише вчора співачка постала в образі палкої брюнетки, а вже сьогодні перевтілилась у білявку.

615427eb081ed_olya_polyakova12_30.09.21

Завдяки яскравій перуці жовтого кольору і неоново-блакитним лінзам зірковий детектив масштабного проєкту каналу «Україна» змінилась до невпізнання. Оля Полякова не раз зазначала, що обожнює гіпершоу «МАСКА» не лише за любов до відгадування знаменитостей, які криються під фантастичними костюмами, але й можливість щоразу перевтілюватись самій. Справді, образи співачки завжди надзвичайно яскраві й епатажні.

Цього разу Оля обрала металізовану рожеву міні-сукню з розрізами та глибоким декольте. Вбрання нібито зшите з окремих шматків металу за допомогою кілець. А доповнюють образ не менш оригінальні прикраси – об’ємне кольє і сережки у формі сердець. Сама співачка так прокоментувала свій лук:

«Сьогодні я – рожевий діамант. Бачу, що у вас відняло мову», – пожартувала Оля Полякова на знімальному майданчику гіпершоу «МАСКА» у розмові з журналістами каналу «Україна».

Нагадаємо, Оля Полякова разом з NK | Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадуватиме знаменитостей під масками у масштабному проєкті каналу «Україна».

Дивіться продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже 23 жовтня в 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
Жовте волосся і блакитні лінзи: Оля Полякова вразила черговою зміною іміджу на зйомках шоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.09.2021 669
Еще материалы раздела «Афіша»