<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі рокивсі новини дня
30.09.2021 779

Тарифи на газ і тепло для людей не зростуть до кінця опалювального сезону – Президент

Кабінет Міністрів, НАК "Нафтогаз України", Асоціація міст України та Конгрес місцевих і регіональних влад підпишуть меморандум, який дасть змогу не підвищувати тарифи на тепло та гарячу воду для населення до кінця опалювального сезону.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад,

Комунальні тарифи для населення до кінця опалювального сезону підвищуватися не будуть. Ціни будуть стабільними, незважаючи на зростання світових цін на енергоносії.

"До кінця опалювального сезону тарифи на тепло, тарифи на гарячу воду для населення не будуть підвищуватися", - сказав він.

Як зазначив Зеленський, тарифи не будуть підвищуватися, попри "ринкові зміни, коливання, тиск інших держав, попри цю страшенну ціну вище 1000 доларів за тисячу кубометрів, як то кажуть, європейську ціну".

За словами президента, фіксація тарифів стала можливою завдяки спільній роботі Кабінету міністрів, "Нафтогазу" та Асоціації міст України.

Нагадаємо, за даними Держстату, середні ціни на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива в Україні за серпень 2021 у порівнянні з серпнем минулого року зросли на 29,0%.



Оценка материала:

5.00 / 1
Тарифи на газ і тепло для людей не зростуть до кінця опалювального сезону – Президент 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
30.09.2021 779
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»