<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
01.10.2021 4404

У Києві спустили на воду малий броньований артилерійський катер

В Києві спустили на воду восьмий малий броньований артилерійський катер для ВМС ЗСУ

630_360_1633021502-414_01.10.21

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбук повідомляє пресслужба командування ВМС ЗСУ.

«30 вересня в Києві за участі представників Міністерства оборони України, Військово-Морських Сил ЗС України та суднобудівного підприємства відбулась урочиста церемонія спуску на воду чергового малого броньованого артилерійського катера для потреб національного флоту», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, попереду на катер очікує проведення державних випробувань, після успішного складання яких, його буде включено до складу ВМС ЗС України.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Одесі розпочалась апробація 10 швидкісних човнів, які раніше були передані Військово-Морським Силам ЗС України в межах американської матеріально-технічної допомоги.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві спустили на воду малий броньований артилерійський катер 5.00 5 2
Політика / Україна
01.10.2021 4404
Еще материалы раздела «Україна»