<
НОВИНИ ДНЯ: "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.10.2021 978

Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» пояснив, коли вакцинуватимуть дітей від коронавірусу

Сьогодні можна побачити величезні черги на вакцинацію проти covid-19. Але серед дорослих немає жодної дитини. Коли вже дозволять робити їм щеплення? І чи потрібно взагалі це робити? Ведучий рубрики «Запитай у Комаровського» на каналі «Україна» розповів про все, що цікавить кожну дорослу людину під час пандемії.

За словами лікаря-педіатра вищої категорії, вакцинація дітей буде дуже вагомим внеском, щоб припинити пандемію, оскільки діти – це одне з «джерел» поширення інфекції.

«Однак у нас дуже обмежені можливості, які дозволяють зробити щеплення дитині, – сказав ведучий рубрики «Запитай у Комаровського». – Наприклад, ми не маємо достатнього досвіду застосування вакцин серед дітей та офіційних дозволів для цього. Дітям віком 12 років дозволена вакцина Moderna».

Євген Комаровський пояснив у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», що проводяться дослідження з китайськими вакцинами. У Китаї вже використовують вакцини дітям від 3 років. У найближчій перспективі буде дозволена вакцинація дітей, тобто сучасні вакцини отримають схвалення щодо них.

«Коли з’явиться такий дозвіл, зробіть щеплення від covid-19 своїм дітям, – порадив кандидат медичних наук. – Ще раз повторюся, діти – це один із головних «механізмів» поширення коронавірусної інфекції».

Всі питання щодо здоров'я дітей та дорослих телеглядачі можуть поставити на сторінці програми «Ранок з Україною» @ranok_ua в Instagram.

Дивіться рубрику «Запитай у Комаровського» на каналі «Україна» у програмі «Ранок з Україною».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» пояснив, коли вакцинуватимуть дітей від коронавірусу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.10.2021 978
Еще материалы раздела «Суспільство»